این نکات از مشاوره رفتار جنسی را بخوانید: تغییر رفتار به روندي احتیاج دارد که در ابتدا شامل آموزش بیمار در مورد عوامل خطر می باشد و بعد با کمک بیمار در جهت کاهش فاکتور هاي خطر اقدام شود. باید در زمینه تغییر رفتار ،اهداف واقع گرایانه داشته باشیم.
sمشاوره رفتار جنسی
این نکات از مشاوره رفتار جنسی را بخوانید:
تغییر رفتار به روندی احتیاج دارد که در ابتدا شامل آموزش بیمار در مورد عوامل خطر می باشد و بعد با کمک بیمار در جهت کاهش فاکتور های خطر اقدام شود. باید در زمینه تغییر رفتار ،اهداف واقع گرایانه داشته باشیم.
در تغییر رفتار به چهارفاکتور باید توجه داشت : ۱- باید فاکتورهای مؤثر در تغییر رفتار را لیست کنیم. ۲- رفتارهای نیازمند مشاوره را مشخص کنیم و بگوئیم چرا نیاز به مشاوره دارد . ۳- تغییر رفتار جنسی، سخت ترین تغییر رفتار است. ۴- موانع موجود در راه تغییر رفتار را لیست کنیم. یکی از عوامل تضعیف کننده مشاوره، مقاومت بیمار در برابر توصیه های مشاور می باشد. دلایل متعددی برای مقاومت وجود دارد چند مثال :
بیمار احساس می کند اجتناب از بیماریهای آمیزشی فقط با خویشتن داری انجام میشود. یعنی در مورد نقش تکمیل درمان و استفاده از کاندوم در جلوگیری از بیماری های آمیزشی اطلاعی ندارد.
بیمار درک کاملی از سرعت گسترش بیماریهای آمیزشی ندارد.
بیمار اعتقاد به ضرورت درمان شرکاء جنسی ندارد. ( مشاوره رفتار جنسی )
ییماران بخصوص نوجوانان خطر ابتلاء به بیماریهای آمیزشی را بسیار کم میدانند.
آقایان مانع تغییر رفتار در خانمها می باشند. ( مشاوره رفتار جنسی )
برخی بیماران خطر را درک می کنند ولی اصلاح خود را منوط به اصلاح جامعه می دانند. موانع دیگر تغییر رفتار مربوط به فرد ارائه دهنده خدمت می باشد . طرز رفتار مشاور در واداشتن بیمار به تغییر رفتار نقش حیاتی دارد. چگونگی اجرای یک مشاوره خوب تنها با شناخت انواع بیماریهای آمیزشی و فاکتورهای مؤثر در آنها و در نظر گرفتن باورهای مذهبی- فرهنگی می توان مشاوره مؤثری با بیماران داشت. مشاور میبایست سعی کند احساسات و موانع موجود در تغییر رفتار بیمار را درک کرده، رازداری در مشاوره را متذکر شده و به آن عمل کند. صحبت در مورد مسائل جنسی هر چه راحت تر و روان تر باشد ارتباط با بیمار بهتر خواهد بود مشاور باید بیمار را برای تصمیم گیری جهت حل مشکلاتش یاری دهد.
مشاوره رفتار جنسی