آنچه باید در مورد درمان ورم ساق پا بدانید! تورم پا می تواند در هر قسمتی از پاها، از جمله مچ پا، ساق و ران رخ دهد. تورم پاها می تواند ناشی از تجمع مایع (احتباس مایعات) و یا التهاب در مفاصل یا بافتهای مجروح یا بیمار باشد. بسیاری از علل تورم پاها، مانند آسیب یا ایستادن با نشستن طولانی مدت را می توان به راحتی تشخیص داد. گاهی اوقات ورم ساق پا ممکن است نشانه ای از یک اختلال جدی تر، مانند بیماری های قلبی و یا وجود لخته خون باشد. اگر تورم پاها بدون هیچ دلیل روشنی رخ دهد و یا اختلال در تنفس، درد قفسه سینه یا علائم هشدار دهنده لخته خون در ریه ها و یا یک مشکل جدی قلبی دارید به پزشک مراجعه کنید.
درمان ورم ساق پا
آنچه باید در مورد درمان ورم ساق پا بدانید!
تعریف
تورم پا می تواند در هر قسمتی از پاها، از جمله مچ پا، ساق و ران رخ دهد. تورم پاها می تواند ناشی از تجمع مایع (احتباس مایعات) و یا التهاب در مفاصل یا بافتهای مجروح یا بیمار باشد. بسیاری از علل تورم پاها، مانند آسیب یا ایستادن با نشستن طولانی مدت را می توان به راحتی تشخیص داد. گاهی اوقات ورم ساق پا ممکن است نشانه ای از یک اختلال جدی تر، مانند بیماری های قلبی و یا وجود لخته خون باشد. اگر تورم پاها بدون هیچ دلیل روشنی رخ دهد و یا اختلال در تنفس، درد قفسه سینه یا علائم هشدار دهنده لخته خون در ریه ها و یا یک مشکل جدی قلبی دارید به پزشک مراجعه کنید.
بسیاری از عوامل – با شدت متفاوت – می تواند منجر به تورم پاها شود. ورم ساق پا ممکن است ناشی از احتباس مایع در بافت پا باشد. که می تواند ناشی از مشکل در دستگاه گردش خون، لنفاوی و یا کلیه باشد. همچنین تورم ممکن است ناشی از تجمع مایع پس از حالت نشسته یا ایستاده برای مدت زمان طولانی را تجربه کنند.
از علل شایعی که منجر به ورم ساق پا میشوند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ایستادن یا نشستن طولانی مدت
- بارداری ( درمان ورم ساق پا )
- نارسایی سیاهرگ مانند واریس
- بیماری های کلیوی مانند نارسایی کلیه
- ایجاد لخته در وریدهای اندام تحتانی
- بیماری های قلبی مانند نارسایی قلبی
- سایر علل ( درمان ورم ساق پا )
برخی از عوامل ایجاد التهاب پاها
- پیچ خوردگی، دررفتگی، رگ به رگ شدن
- شکستگی
- عفونت یا زخم
- بیماری های روماتیسمی
- نقرس
- سایر علل
آنچه باید در مورد درمان ورم ساق پا بدانید!
زمان مراجعه به پزشک
در صورت مشاهده علائم زیر لازم است بلافاصله به اورژانس مراجعه کنید:
- درد قفسه سینه به مدت بیش از چند دقیقه
- غش کردنیا سرگیجه
- مشکل در تنفس
- گیجی ( درمان ورم ساق پا )
- سایر موارد نگران کننده