توصیه های پزشکی سویه های جدید امیکرون

آخرین بروز رسانی :      تعداد بازدید 1366      نظرات کاربران (0)
معرفی به دوستان اشتراک گذاری

تجویز داروهای استنشاقی(از طریق مجرای تنفسی) مانند سالبوتامول به مقدار کم می تواند کمک کننده باشد اما تجویز مکرر این داروها در دوره های تکرار شونده و نزدیک به هم عوارضی هم چون رنگ پریدگی شدید، تهوع و افزایش ضربان قلب را ایجاد کرده که بر نگرانی خانواده ها می افزاید

توصیه های پزشکی سویه های جدید امیکرون

سویه امیکرون سریع تر از نوع دلتا منتشر می شود؛ اما در قالب کلی علایم بیماری خفیف تری نسبت به نوع قبلی دارد. اگرچه برخی از افراد ممکن است هنوز بیماری شدید و نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند و حتی ممکن است به دلیل عفونت با این نوع جان خود را از دست بدهند. 

موارد زیر در این روزها جهت مقابله با موج جدید بیماری پیشنهاد می گردد:

۱- آن گونه که مستحضرید و با توجه به دوره تب دار بیماری سویه اخیر کرونا که گاه تا ۵ روز طول می کشد مصرف  سریع آنتی بیوتیک مجاز نبوده و صرفا پس از بررسی و در صورت تجویز پزشک توصیه می گردد.

 

2- گاهی اوقات ترشحات  بینی بعد از ۴۸ تا ۷۲ ساعت تغییر رنگ می دهد و  در بسیاری از مواقع غلیط تر شدن ترشحات بینی و تغییر رنگ( سبز- زرد) آن دلیل بر  شروع آنتی بیوتیک نیست.

 

۳- تجویز پیشگیرانه داروهای ضد سرفه  با توجه به احتمال ایجاد انسداد راه های تنفسی در این سویه به خصوص در کودکان، گاهی نه تنها کمک‌کننده نیست بلکه می تواند خطر ساز نیز باشد.

 

۴- تجویز داروهای استنشاقی(از طریق مجرای تنفسی) مانند سالبوتامول به مقدار کم می تواند کمک کننده باشد اما تجویز مکرر این داروها در دوره های تکرار شونده  و نزدیک به هم عوارضی هم چون رنگ پریدگی شدید، تهوع و افزایش ضربان قلب را ایجاد کرده که بر نگرانی خانواده ها می افزاید.

 

۵- تجویز بدون دستور پزشک انواع کورتون ها مخصوصا موارد تکرار شونده سه روزه دگزامتازون یا موارد مشابه متاسفانه مرسوم اخیر به هیچ عنوان توصیه نشده است. استفاده از این داروها به عنوان کاهش تب نیز خطای معمولی است که بایستی مورد توجه قرار بگیرد.

 

۶- مصرف داروهای مکمل مکمل های ویتامین C، D، E و سلنویم در روزهای نخست بیماری می تواند کمک کننده باشد.

۷-  در خواست آزمایشات- PCR- عکس برداری از قفسه صدری و یا سی تی اسکن ریه بدون دستور پزشک نبایستی انجام شود کمک چندانی در  تشخیص و پیگیری ها نخواهد کرد.

۸-  استفاده از داروهای ضد آنفلونزا مانند آمانتادین و اسلتامیویر با توجیه احتمالی همراهی آنفلونزای فصلی با اومیکرون  با توجه به عدم تجویز پزشک می تواند منجر به مشکلات بیشتر و مخفی شدن بعضی از علایم در ادامه شدید بیماری شده و بایستی پرهیز گردد.

۹-  استفاده از انواع بخور گرم یا سرد  اثر چشم گیری در درمان بیماری با سویه اخیر ندارد و ضمنا باید متذکر شد  که استفاده مداوم از بخور در محلهای سربسته و اتاق های کوچک با ایجاد رطوبت می تواند به احتمال عفونت منجر شود.

۱۰- گاهی در اواسط بیماری علایمی مانند تب، ضعف و علایم گوارشی ممکن است مجددا شدت بگیرند و از این جهت انجام معاینه مجدد توسط پزشکان جهت بررسی شرایط و علایم جدید توصیه می گردد



آخرین مقالات بازدید شده



اگر سؤال يا نكته يا نظري در اين زمينه داريد، مشتاقانه منتظر خواندنش هستيم.

Captcha
تعداد کل نظرات ارسالی 0 نظر

gold Drama 0 silver Drama 0