همدردی با بیمار چیست؟

آخرین بروز رسانی :      تعداد بازدید 1890      نظرات کاربران (0)
معرفی به دوستان اشتراک گذاری

همدردی به معنی درک نادرست است. این درک اشتباه می‌تواند اتفاقات متفاوتی و زیادی را رغم بزند. به عنوان مثال مهم‌ترین ایراد همدردی درگیر شدن احساسی بیش‌ازحد با بیمار است به این معنی که ما به عنوان پزشک،پرستار و … خود را دقیقا به جای بیمار قرار دهیم و به گونه‌ای برخورد نماییم که گویی خودمان بیمار شده‌ایم.

 همدردی با بیمار به معنی درک نادرست شرایط بیمار است

در این مقاله قصد داریم توضیح کلی در خصوص همدردی ارائه نماییم. همان طور که در تعریف بالا بیان شد همدردی به معنی درک نادرست است. این درک اشتباه می‌تواند اتفاقات متفاوتی و زیادی را رغم بزند. به عنوان مثال مهم‌ترین ایراد همدردی درگیر شدن احساسی بیش‌ازحد با بیمار است به این معنی که ما به عنوان پزشک،پرستار و … خود را دقیقا به جای بیمار قرار دهیم و به گونه‌ای برخورد نماییم که گویی خودمان بیمار شده‌ایم. این شیوه برخورد اصلا مورد تایید نیست به این خاطر که آسیب‌های جدی جسمی و روانی را متحمل خواهیم شد مخصوصا اگر شرایط بیمار خاص باشد مثال بیمار یک کودک سرطانی باشد. مشکل دیگر این روش نیز آن سوی طیف مورد مطرح شده است. یعنی ما ارتباط بسیار سطحی با بیمار خود شکل دهیم به گونه‌ای که تنها به صورت کلامی ابراز ناراحتی کنیم و اقدام خاصی که نشان‌دهنده درک ما از بیمار باشد را انجام ندهیم. هر دو مورد ذکر شده ناشی از درک نادرست از شرایط بیمار است.

درمان- دکتر متخصص- بیمارستان- دارو- منشی- خدمات پرستاری- پزشک

اطلاع از معنی همدردی با بیمار ، چه کاربردی دارد؟

در قسمت قبلی دو مشکل اصلی همدردی را بیان نمودیم که باید تلاش شود از همدردی با بیماران خودداری نماییم. به این دلیل که در هر صورت هم ما و هم بیمار متوجه ضررهای زیادی خواهیم گشت که در دراز مدت تاثیر مخرب خود را بر سلامت تیم درمان خواهد گذاشت. بنابراین در برخورد با بیماران روش ارتباطی همدلی را انتخاب نماییم،هرچند در ابتدا سخت به نظر می‌رسد ولی مطمئنا با تمرین و با به دست آوردن تجربه در این امر،کار راحت‌تری را در پیش خواهیم داشت.



آخرین مقالات بازدید شده



اگر سؤال يا نكته يا نظري در اين زمينه داريد، مشتاقانه منتظر خواندنش هستيم.

Captcha
تعداد کل نظرات ارسالی 0 نظر

gold Drama 0 silver Drama 0